UŽAS Pedofil u naturističkom kampu snimao nagu djecu skrivenom kamerom, pretresom pronađeno još opreme

Foto: PU istarska

Nakon što su gosti primjetili da se čudno ponaša, pozvali su zaštitare kojima je pokušao pobjeći, a oni su ga zadržali do dolaska policije.

U srijedu 18. kolovoza gosti jednog naturističkog kampa primijetili su muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana. Naime, muškarac je usmjeravao ručni sat prema djeci i spuštao se s njima toboganom.

Zbog sumnjivog ponošanja gosti su pozvali zaštitare, a kada mu je prišao zaštitar, muškarac je počeo bježati. Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policijskih službenika, koji su muškarca potom uhitili i priveli u policijsku postaju.

Ne bi li otežao policijsko postupanje, muškarac je policijskim službenicima dao lažne podatke i predstavio se kao mađarski državljanin, no obavljenim provjerama i drugim poduzetim radnjama utvrđeno je kako je riječ o 42-godišnjem slovačkom državljaninu.



Za sat koji je muškarac imao na ruci utvrđeno je kako ima integriranu kameru te je policija pronašla inkriminirajući sadržaj, a u cilju pronalaska drugih predmeta koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela, policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu šatora i vozila osumnjičenog.

Pronašli su još dva sata, dvije podvodne kamere, dva tableta, sedam USB stick-ova, vanjski tvrdi disk, mobitel i druge predmete. Pronađeni predmeti su oduzeti te će policijski službenici pregledati njihov sadržaj.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Komentari