“UŠLA JE U AUTOMOBIL I TU SE GUBI SVAKI TRAG” Majka je duboko uznemirena: Djeteta nema već pet dana

Foto: Bozidar Vukcevic / CROPIX/Ilustracija

U ponedjeljak, 9. svibnja iz Šenoine ulice u Zagrebu nestala je 15-godišnjakinja Lara Trbušić. Majka je duboko uznemirena jer djeteta nema već pet dana, a dva dana nije dobila nikakve službene informacije.

Nju su snimile kamere restorana u Petrinjskoj oko 45 minuta iza ponoći na kojima se vidi kako djevojčica stoji i nekoga čeka.

Nakon nekog vremena pojavio se sivi automobil koji bi prema procjenama majke mogao biti stariji model Pola.

Uzela novce
Lara je ušla u automobil i nakon toga joj se gubi svaki trag. Nosila je naušnicu na lijevom uhu, rozi ruksak, crne tenisice, crnu trenirku i duksericu. Kako je ispričala majka za Jutarnji list, ona je netom prije nestanka uzela od majke 200 kuna, a od brata 50 kuna.



Djevojčica je inače i majka osmomjesečnog sina kojem je skrbnica njezina majka.

Uznemirena majka
Majka kaže kako je izrazito uznemirena jer Lare nema već nekoliko dana. Ispričala je kako je u subotu kod Lare bio nepoznati dečko dok su oni i suprug bili Dramlju s unukom.

U ponedjeljak u noći Larin sinčić se probudio oko tri sata ujutro. Majka je išla pripremiti bočicu, a Lara se nije odazivala. Tada su shvatili da je njen krevet prazan. Zvali su Centar za socijalnu skrb, a onda policiju.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

 

Komentari