Uoči održavanja Croatia Rallyja u Zagrebu velike prometne gužve

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

U Zagrebu su se stvorile velike prometne gužve nakon što je zbog održavanja WRC Croatia Rallyja zatvorena ulica Hrvatske bratske zajednice u smjeru juga.

Zbog WRC Croatia Rallyja, koji se održava od 22. do 25. travnja 2021. godine, povremeno će se u Zagrebu zatvarati prometnice.

Današnje zatvaranje ulice Hrvatske bratske zajednice, koja prolazi kraj Nacionalne i sveučilišne knjižnice, uzrokovalo je velike gužve u poslijepodnednim satima.

Policija je ranije izdala priopćenje u kojem upozoravaju na moguće gužve te navode kako i kad će se zatvarati prometnice. U nastavku pogledajte raspored.



U četvrtak, 22. travnja 2021. godine od 12 do 24 sata za potrebe ceremonijalnog starta planirano je zatvaranje prometa zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu (prostor ispred zgrade NSK).

Obilazni pravci su:

– Ulica Grada Vukovara – Savska – Savski most – Rotor – Avenija Dubrovnik – Most – Most Mladosti- Držićeva – Ulica Grada Vukovara.

– Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Most slobode pa dalje prema Novom Zagrebu ili odvojak sa Savske na Slavonsku aveniju – Aveniju Većeslava Holjevca – Most Slobode i dalje u Novi Zagreb, prenosi N1.

 

Komentari