Umirovljeni general napao Grbina: Koga ti praviš budalama? I sam si ‘politička trulež’

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Umirovljeni hrvatski general i zastupnik Suverenista u Hrvatskom saboru Željko Sačić komentirao je aktulanu situaciju u SDP-u kao i njihovog predsjednika Peđu Grbina koji se našao u središtu skandala kada se krenulo s provjerom lažnih diploma iz Kragujevca. Naime, među studenticama je bila i supruga šefa SDP-a.

“Peđa, oko tebe je sve puno bezakonja , pohlepe, nemorala, licemjerstva, lijenosti. Htio bi ‘kruha bez motike’, a kao nudiš sebe kao vođu ‘progresivne’ saborske opozicije? Stranku kojoj si, još uvijek, na čelu, nudiš kao alternativu vladajućima”, rekao je Sačić.

Dodao je kako Peđa Grbin svakodnevno u sabornici vladajuće proziva za kriminal, korupciju, uhljebarstvo, nesposobnost, primitivizam, nazadnost i tako dalje.

“Halo čovječe, koga ti praviš budalama? Koga ti varaš i zašto to radiš kad i sam znaš da si ‘politička trulež’? Kolega Peđa, pa ti izgleda ništa ne znaš, ne znaš gdje živiš, ne znaš gdje ii i kada supruga završila ili završava školu, ne znaš voditi stranku, pola kolegica i kolega pobjeglo je od Tebe. Pa, Peđa, što ti uopće znaš, osim površno i priglupo – lagat ? Ima li neko u SDP- u da ti javno kaže kako trebaš politički umuknut i ispričati se hrvatskom narodu. Ili će i oni, tvoji drugari, drugarice, po starom receptu pojavu osuditi, a druga Peđu i njegovu drugaricu Altanu – spasit”, pita se umirovljeni general.



Za kraj je poručio da Grbina treba biti sramota, prenosi Direktno.

 

 

Komentari