Ubojstvo u Međimurju: 37-godišnjakinja podlegla ozljedama, uhićen muškarac

Foto: Ranko Suvar / CROPIX/ilustracija

Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18 sati i 52 minuta Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život.

Danas, 17. veljače u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice da je 37-godišnjakinja preminula, izvijestila je policija.

Uhićen je 35-godišnjak s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja, navodi se u objavi policije.



Neslužbeno se doznaje da je žena ozlijeđena u obiteljskoj kući u romskom naselju Piškorovec i da je riječ o obiteljskom nasilju. Uhićeni muškarac i preminula navodno su bili nevjenčani supružnici koji su imali više djece, saznaje Večernji list.

Uhićeni 35-godišnjak se nalazi u prostorijama PU međimurske. U policiji zasad ne mogu potvrditi je li bio pijan, no zato je potvrđeno da je od prije poznat policiji, uz ostalo i zbog kaznenih djela vezanih uz nasilje. Djeca su zbrinuta. Centar za socijalnu skrb Čakovec provodi mjere iz svoje nadležnosti.

Komentari