UBOJSTVA U ŠIBENIKU Evo u kakvim su odnosima bili ubojica i ubijeni

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Motiv ubojstava u Šibeniku je kako se čini neriješeni poslovni odnos, a Branko Koloper, za kojeg se sumnja da je ubio četiri osobe, presudio je i sebi. Nakon cjelodnevne potrage njegovo tijelo pronađeno je u subotu navečer pored njegovog automobila u Vodicama.

Prema neslužbenim informacijama ubijena su dvojica šibenskih poduzetnika, Tedi Slamić i Toni Šparada, stečajna upraviteljica i HDZ-ova gradska vijećnica u Šibeniku Radojka Danek  te njezin suprug. Koloper je vlasnik propale tvrtke Matkol.

Policija je prvo zaprimila dojavu da je u Vodicama pronađeno tijelo mrtvog muškarca. Nakon toga je uslijedila dojava da su u Šibeniku još tri mrtve osobe, dva muškarca i jedna žena, kako se doznaje iz policije.

Prvo su ubijeni Toni Šparada te Radojka Danek i njezin suprug, pa Tedi Slamić, lokalni poduzetnik i vlasnik Trgovačkog lanca Djelo.



Policija je nakon dojave krenula u potragu za počiniteljem, raspisali su tjeralicu za automobilom marke Škoda te zatražili i pomoć građana da ih kontaktiraju ako vide ovo vozilo.

Na pitanje o odnosu počinitelja i ubijenog glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić rekao je za N1:

“Dosta je spekulacija. Mogu potvrditi samo da je među počiniteljem i ubijenim bio poslovni odnos. Državni odvjetnik svime rukovodi, kad sve bude gotovo, obavijestit će javnost”.

Komentari