UBIO TRI OSOBE Izrešetao svoje žrtve pa pobjegao, nema službene potvrde da je ubojica uhićen

Splitska je policija kasno popodne službeno potvrdila da je i treći muškarac na kojeg je danas pucano u samom središtu grada od teških ozljeda umro u KBC-u Split, no nije potvrdila da je ubojica uhićen.

Iako su neki portali objavili da je uhićen ubojica, policija to službeno nije potvrdila, a tome u prilog pokazuje i sva sila policije na terenu. Split je pun policije, na terenu su svi rodovi, od uniformiranih do onih u civilu, interventne do specijalne.

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, te na trećeg, no još se uvijek i pouzdano ne znaju detalji.

Dvojica upucanih muškaraca su odmah umrli, a treći je umro na operacijskom stolu u splitskoj bolnici. Svjedoci pucnjave kažu kako se čula rafalna paljba, da je neslužbeno pucao splitski pomorac F.Z., a smrtno su nastradali J.M. i J.T. Kako se doznaje na terenu, F.Z. je u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom.



Špekuliralo se i da su dvojica ubojica, no kasnije se pokazalo da to nije točno.

Zbog te je pucnjave policija cijelo popodne i noć preko medija upozoravali građane da izbjegavaju taj dio grada.

Je li ovaj čovjek ubojica koji je rafalnom paljbom likvidirao tri osobe?

Društvenim mrežama kruži snimka, ljudi se pitaju je li ovo ubojica iz Splita za kojim traga policija

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE I VIDEO Je li ovaj čovjek ubojica koji je rafalnom paljbom likvidirao dvojicu?

Djevojka slučajno zabilježila trenutak kad su pucnjevi odzvanjali Splitom

Pucnjeve iz automatskog oružja koji se u subotu u popodnevnim satima čuli u Splitu nehotice je zabilježila nepoznata djevojka koja je na Vidilici na Marjanu u isto vrijeme snimala, kako izgleda, video poruku

Djevojka slučajno zabilježila trenutak kad su pucnjevi odzvanjali Splitom

 

Komentari