U Zagrebu opet gorili automobili, evo što su vlasnicima poručili vatrogasci

U poslijepodnevnim satima na razini -1 u podzemnoj garaži zagrebačkog trgovačkog centra Avenue Mall zapalio se automobil. Brzom reakcijom vatrogasaca ugašen je za 16 minuta.

Nešto prije 16 sati krenulo se intenzivno dimiti iz jednog parkiranog auta u podzemoj garaži zagrebačkog trgovačkog centra.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je brzo ugašen, auto je djelomično izgorio, ali požar se nije proširio na okolne automobile.

Na intervenciju su stigla tri vozila s 11 vatrogasaca koji su požar neutralizirali već u 16.06. Garaža je ubrzo i odimljena i otvorena za promet.



Otišao obaviti dostavu pa ga dočekala plamteća buktinja

Požar koji je nešto prije 19 sati buknuo na automobilu u centru Zagreba zahvatio je i drugo vozilo, parkirano ispred njega, ozlijeđenih nije bilo, a prema prvim informacijama policije, riječ je, najvjerojatnije, o tehničkom uzroku.

Kako se doznaje u zagrebačkoj Policijskoj upravi, na križanju Ćirilometodske i Vranyczanyeve ulice požar je buknuo na parkiranom vozilu zagrebačkih oznaka, kojim je obavljana dostava.

Vozač nije ugasio motor automobila dok je obavljao dostavu i pri povratku ga je “dočekao” požar koji je zahvatio i drugo vozilo.

Vatrogasci su nakon posljednje intervencije građanima ne baš suptilno preporučili da nabave vatrogasne aparate te se nauče koristiti njima u slučajevima nužde.

Komentari