U Zadarskoj županiji pet novooboljelih, dvojica snažnih muškaraca u dobi od 55 godina i bez ikakvih ranijih kroničnih bolesti su u teškom stanju

Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Stožer Zadarske županije objavio je nove informacije o zaraženima koronavirusom.

“Imamo pet novovoboljelih, i jednog preminulog pacijenta od petka. Riječ je o 88-godišnjem pacijentu. U ime stožera ističem svoje saučešće obitelji preminuloga. U petak smo prebacili nekoliko pacijenata u bolnicu u Biograd”, kazali su iz Stožera.

“Novoregistriranih je 54, njih 35 dovodimo u vezu s ortopedskom bolnicom”, kazali su.

Čekaju se rezultati za 40 osoba koji su jučer poslani na testiranje.



“Testirali smo 22 naših državljana, njih 21 su išli u druge županije”, kazali su o hrvatskim državljanima koji su stigli iz Italije.

“Preminuli 88-godišnjak je imao bolesno srce, no došlo je do oštećenja pluća, četiri pacijenta su teško. Dvojica snažnih muškaraca u dobi od 55 godina i bez ikakvih ranijih kroničnih bolesti su u teškom stanju i na respiratoru su”, rekao je Edi Karuc zamjenik ravnatelja zadarske opće bolnice.

“U petak smo na jednom od punktova, zatekli dvije mlađe osobe koje su krivotvorile propusnicu. Bilo je nekoliko dojava o radu kafića za vikend, ali su se pokazali netočnim”, kažu iz policije.

Komentari