U Varaždin započeo kultni ulični festival – Špancirfest

Ilustracija Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Kultni varaždinski ulični festival Špancirfest danas se održava 23. put. Unatoč pandemiji, festival se održava u punom sadržaj, ali uz uvažene epidemiološke mjere.

Špancirfest se održava u deset festivalskih dana sa bogatim programom koncerata, uličnih performansa, predstava, plesa te brojnim drugim sadržajima.

Koncertni program odvijat će se na četiri glavne pozornice te na ulicama i trgovima povijesne jezgre grada, a prve će festivalske večeri na glavnoj pozornici podno bedema Staroga grada nastupiti Goran Bare i Majke te u dvorištu vile Bedeković Varaždinski tamburaški orkestar i klapa Cambi.

Zbog uvedenih epidemioloških mjera ulaz na koncerte na Starom gradu i Vili Bedeković te u Centru za mlade i nezavisnu kulturu, biti moguć samo uz važeće COVID potvrde.



Za necijepljene će biti omogućeno testiranje na brojnim punktovima u gradu, a cijena testiranja će zahvaljujući sponzorstvu Poliklinike Sv. Nikola iz Varaždina iznositi 60 kuna. Za koncerte koji se održavaju u Vili Bedeković testiranje će biti besplatno, uz predočenje kupljene karte.

Cijeli program održavanja pogdjedajte ovdje.

Komentari