U tijeku uhićenja više osoba u Zadru

ilustracija

U Zadru je u jutarnjim satima uhićeno više osoba, pod sumnjom u počinjenje koruptivnih radnji.

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PU zadarskom i financijskih izvida koje je proveo Samostalni sektor za financijske istrage Porezne uprave.

Navedene radnje koje se provode u Zadru odnose se na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, priopćio je USKOK.


Policijski službenici Policijske uprave zadarske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćeno više osoba zbog sumnje u počinjenje koruptivnih kaznenih djela.

Tijekom jutra na području Zadra započela je realizacija kriminalističkog istraživanja kojim je obuhvaćeno više osoba te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Također, u tijeku je provođenje dokaznih radnji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku,javlja zadarska policija.

Komentari