U pola sata sletio s ceste s dva automobila

Ivan Peric / CROPIX

Mladom vozaču (24) uspjelo je u ponedjeljak oko 23 sata ono što uspijeva rijetko kome: u pola sata sletjeti s ceste s dva različita automobila.

Nije ni čudo ako se zna da je mladić upravljao automobilima pod utjecajem alkohola od čak 2,14 promila. Sve se događalo u brdovitom kraju na području Rasinje zapadno od Koprivnice.

Mladić je najprije oko 23 sata u Prkosu, na cesti prema Rasinji i državnoj prometnici Varaždin – Koprivnica, automobilom Jeep Cherokee koprivničke registracije sletio u lijevi odvodni kanal.

Potom je uzeo drugo vozilo, Golf koprivničkih oznaka, te krenuo obilazno, makadamskim putem Radeljevo selo – Ivančec. Nije se dugo zadržao na cesti: sletio je izvan kolnika.



Ostaje nepoznanica kako ga je u toj noćnoj zabiti na rasinjskim vinorodnim brdima pronašla policija. Ostaje činjenica da je uhićen i odveden u Koprivnicu na triježnjenje.

I još nešto: koprivnička Policijska uprava jutros je priopćila kako se u vezi tog slučaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje. Zbog kojeg kaznenog djela – nisu naveli, piše portal Danica.

Komentari