U Kovačević `klub´ nije mogao bilo tko, a oni `počašćeni´ su na ulazu morali ostaviti mobitel

Sasa Zinaja/NFOTO/PIXSELL

Famozni prostor u Slovenskoj 9 mjesto je u koje su zalazili mnogi državni dužnosnici, poduzetnici, pa i bivši predsjednici, a u kojemu je Kovačević primio mito.

Nakon uhićenja u aferi Janaf ne prestaju se otkrivati detalji o istrazi slučaja koji je doveo i do sukoba predsjednika države i premijera, ali i klub povezao s bivšim prvim gospodinom Jakovom Kitarovićem.

Famozan prostor u Slovenskoj 9, čiju unutrašnjost očito mnogi poznaju, bio je mjesto u kojemu je Dragan Kovačević, uhićeni direktor Janafa, primio 1.96 milijuna kuna mita od poduzetnika Kreše Peteka.

Bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić rekao je kako je riječ o malom prostoru od nekoliko kvadrata, no kasnije se moglo čuti da je tzv. klub malo komotniji prostor u kojemu su se okupljali poduzetnici, ministri, razni dužnosnici s kojima je Kovačević održavao veze.



Kako piše Slobodna Dalmacija, u klub nije mogao ući baš svatko – morali ste poznavati Kovačevića i on vas je direktno morao pozvati da provedete vrijeme u prostoru Slovenske 9.

Oni koji bi ulazili obvezno su mobitele ostavljali na ulazu, a na tome je navodno inzistirao sam Dragan Kovačević, piše Dnevnik.hr 

Komentari