U Bandićevom stanu jedna ‘Fendi’ stolica košta 16 tisuća kuna s popustom

Krajem prošlog tjedna procurio je u medije iskaz arhitekta i dizajnera interijera Ante Vrbana koji je nakon Bandićeva uhićenja 2014. i 2015. godine dao Uskokovim istražiteljima. S obzirom na to da je Vrban opremao Bandićev stan u Bužanovoj ulici. U iskazu se spominje luksuzna kuhinja Schiffini vrijedna 50 tisuća eura te Fendijev stol od sedam tisuća eura.

Na Instagram profilu koji pripada kćeri višestrukog Uskokovog optuženika i gradonačelnika Zagreba Anamariji Bandić može se vidjeti kako pas Rudi spava na skupocjenom Fendi prekrivaču.

Riječ je o Fendijevim stolicama iz linije DIVA kakve se sada mogu kupiti u outlet online trgovinama, a jedna takva trgovina stolicu kakvu posjeduje Bandić prodaje po promotivnoj cijeni – popust od 40%, malo većoj od 16 tisuća kuna, pri čemu se stolice prodaju samo u setovima od četiri komada.



Juričan lani podsjetio na bogato opremljen Bandićev stan

“Ja ću te pamtiti po tome, Gradonačelniče, kako si netom prije uhićenja 2014. zvao kući u Bužanovu i zavapio da se odrežu etikete na tvom namještaju marki Fendi i Hermes. To su ultraskupe, ekskluzivne marke od kojih samo jedna sofa dostiže početnu cijenu od 200.000 kuna, ne računajući transport i takse. Taj se namještaj posebno naručuje iz Italije. U Hrvatskoj ga nema, jer nema u nas tako bogate klijentele kao što si ti. Svi ti uspješni zagrebački poduzetnici, liječnici, odvjetnici, burzovni mešetari…mogu se sakriti pred tvojim imetkom, moj Gradonačelniče”, napisao je na svom Facebook profilu Dario Juričan još početkom prosinca prošle godine te tako otvorio temu bogato opremljenog stana Bandićevih, piše Index.

Komentari