Turudić objasnio kada je to točno bio u Kovačevićevom klubu. Otkriva i tko ga je tamo pozvao

Ivan Turudic. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić objasnio je kada je to točno bio u famoznom Kovačevićevom klubu u Slovenskoj 9 te tko ga je tamo pozvao. 

Za Jutarnji list rekao je da tamo nije bio za vrijeme lockdowna.

“Posljednji put bio sam tamo na Staru godinu 2019., poslijepodne, nakon što me pozvao moj prijatelj Stanko Šarić. Bio sam u gradu sa suprugom i navratili smo na piće. Stajali smo u gornjem dijelu, a u klubu je bilo 20-30 ljudi. Ja u tom klubu, za koji nisam ni znao da je od Kovačevića, i znam ga pod imenom Ravnica, nikad nisam kartao.

Ne znam kako netko može izmisliti takve stvari. Ja ne kartam sigurno više od deset godina, nemam vremena za to”, kazao je Turudić.



Nije htio komentirati izjave predsjednika RH Zorana Milanovića. Kazao je i kako Milanović nije mogao znati protiv koga i kada su započeti izvidi.

“Naravno da nema pravo, to je udar na institucije i trodiobu vlasti. Predsjednik nije mogao znati (ili možda je iz ‘čaršijskih priča’) protiv koga i kada su započeti izvidi, pa niti u vrijeme famoznog Martinja. Nonsens je da za vrijeme izvida informacije cure iz policije, DORH-a ili sa suda”, rekao je.

Komentari