TRUMP U VELIKOM SUKOBU S MUSKOM! Bijesan zbog manjka njegove podrške, tvrdi da ga je dolazio ‘moljakati’ pomoć u Bijelu kuću

Foto: Alex Brandon/Guliver Image

Bivši američki predsjednik i milijunaš, Donald Trump, nastavio je svoj sukob s ekcentričnim poduzetnikom Elonom Muskom, koji je započeo kada je na jednom svome političkom skupu Muska prozvao vrhunskim muljatorom, prenosi Dnevno.hr.

“Tvrdi da nikada nije glasao za republikance do lipnja ove godine, a kazao mi je da je glasao za mene”, komentirao je Trump Muskovo izjavu kako je sklon podržati Rona DeSantisa, guvernera Floride u predsjedničkoj utrci 2024. godine, uvjeren da bi taj političar lako pobijedio aktualnog predsjednika Bidena.

Musk je u ponedjeljak rekao kako ne mrzi Trump ali je vrijeme za bivšeg predsjednika da objesi šešir i otplovi u zalazak sunca. Komentar je potaknuo Trumpa da pojača svoj napad na poduzetnika.

“Kada je Elon Musk došao u Bijelu kuću tražeći od mene pomoć za sve njegove brojne subvencionirane projekte, bilo da se radi o električnim automobilima koji ne voze dovoljno daleko, automobilima s autopilotom koji se sudaraju ili raketama koje ne stižu nigdje i bez kojih bi subvencija bio bezvrijedan, rekao mi je da je veliki obožavatelj Trumpa i republikanac. Mogao sam reći ‘baci se na koljena i moli’ i on bi to učinio”, napisao je Trump potaknut Muskovim navodima da je star.



“Lmaooo”, kratko je napisao Musk skraćenicu za “umirem od smijeha”, kao odgovor na Trumpove tvrdnje.

 

Komentari