Troskot za zamjenice odabrao poduzetnice ‘Njih dvije su pokazatelj da je Most u Zagrebu postao rasadnik ženskih lidera’

Foto: Most

Kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot za zamjenice je odabrao dvije poduzetnice Ivu Rem i Dajanu Paušić Podhraški.

Dajana Paušić Podhraški je mlada poduzetnica, vlasnica respektabilnog brenda te ima iskustvo rada u EU parlamentu. Iva Rem je vrhunska event menadžerica, odlična poznavateljica prilika u kulturi i vrhunski organizator, stoji u priopćenju.

“Njih dvije su pokazatelj da je Most u Zagrebu postao rasadnik ženskih lidera. Uz njih
smo u Mostu Zagreb okupili smo i velik broj doktora znanosti, stručnjaka za razna područja
te puno mladih ljudi koji se žele aktivno uključiti u bitku za bolji, uređeniji i pošteniji Zagreb. Gradimo poduzetnički duh koji želimo prenijeti na Zagreb”, rekao je Troskot.

Padušić Pohraški rekla je da je kao zagrebačka poduzetnica upoznata sa svim izazovima s
kojima se susreću poduzetnicu u gradu Zagrebu i da je Most u svom programu za metropolu dao konkretna rješenja upravo za poduzetnike.



“Mi u Mostu vidimo Zagreb kao Grad prijatelj poduzetnika u pogledu stvaranja politika i mjera koje bi olakšale poslovanje poduzetnika. U Zagrebu želimo stvoriti pozitivno poduzetničko okruženje”.

Iva Rem je rekla je kako već 20 godina radi na području kulture i event menadžmenta u
Zagrebu i Hrvatskoj te kako su djelatnici i udruge u kulturi u jako teškom položaju posljednjih godinu dana.

“Tim udrugama pomogli bismo financijski, a prazne gradske prostore otvorili bismo kulturnjacima te poduzetnicima i obrtnicima. Kulturi grada Zagreba omogućili bismo da prodiše kako i zaslužije”, ustvrdila je.

Dodala je kako će se posebno baviti i problemima umirovljenika, socijalnom politikom, djecom i mladima kojima kaže, želi omogućiti normalno školovanje nakon kojeg će poželjeti ostati živjeti u Zagrebu.

Komentari