Troskot oštro osudio izjavu Mirele Holy ‘Svima nama neshvatljivo je cijepljenje preko reda, ali za to nisu odgovorni građani grada Zagreba s korijenima izvan Zagreba’

Zvonimir Troskot Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot komentirao je izjavu Mirele Holy o dotepencima u Zagrebu koji se cijepe preko reda. 

“Izjava Mirele Holy o dotepencima u Zagrebu, toliko je izvan svakog konteksta današnjeg vremena i zaista sam smatrao da takve izjave više nećemo morati slušati. Ali eto, salonskoj ljevici očito ništa drugo ne preostaje. Naravno da je svima nama neshvatljivo cijepljenje preko reda, ali za to nisu odgovorni građani grada Zagreba s korijenima izvan Zagreba, nego truli, korumpirani sustav koji je premrežio cijelu Hrvatsku”, napisao je na svom Facebooku.

Dalje navodi kako su Zagreb stvarali svi oni koji su ga izabrali kao svoj dom i koji su u njega doseljavali desetljećima, u potrazi za boljim uvjetima i poslom, a danas ga smatraju svojim gradom. “I zato najoštrije osuđujem ovu izjavu”.

“Rođeni sam Zagrepčanin, moja mama je rođena Zagrepčanka, moj otac je u Zagreb doselio kao mladić, ali zato ništa manje ne voli ovaj grad. Ali, za Mirelu Holy i salonsku ljevicu on je dotepenac. Kakve etikete!”.



Dodaje kako želi Zagreb koji će biti dom svima onima koji su u njega došli živjeti. Zagreb u kojem će svi imati jednake prilike, neovisno o tome odakle su u njega došli.

“Zagreb se ne dijeli na rođene Zagrepčane i dotepence, nego na one koji ga vole bez interesa i pošteno u njemu žive i rade, te na one koji ga potkradaju. Upravo te i takve na predstojećim lokalnim izborima želimo pobijediti!”, poručio je.

Komentari