Troskot: Odustajanjem Vanđelića pokazuje da je Milan Bandić HDZ-ov kandidat. Ovime nam je otvorio vrata drugog kruga

Mostov zastupnik i kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot u srijedu je rekao da je odustajanjem Damira Vanđelića od nominacije za HDZ-ovog kandidata potvrđeno da je Milan Bandić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika.

“Odustajanjem Damira Vanđelića od kandidature za gradonačelnika Zagreba u ime HDZ-a pokazala se praksa koju vidimo godinama, a to je da je kandidat HDZ-a za Zagreb zapravo Milan Bandić”, izjavio je Troskot novinarima u Saboru.

To je, tvrdi, nastavak priče oko HGK “gdje smo vidjeli podršku klijentističko-korupcijskoj ustanovi i sada je prešla na klijentističko-korupcijsku mrežu kao što je Grad Zagreb, što nije ništa drugo nego samo lokalizacija njihove nacionalne politike”.

Kazao je kako u Mostu poštuju Vanđelića zbog njegove stručnosti i znanja, pogotovo u financijama i upravljanju velikim sustavima, ali njegovo odustajanje smatraju odličnom vijesti jer im je, ustvrdio je, bio najozbiljniji protukandidat.



“Ovime nam je otvorio vrata drugog kruga, ne znamo tko će protukandidat, no u drugom krugu je sve moguće”, istaknuo je Troskot.

Komentari