Troskot o Ribiću: Paleosocijalistima nikad dosta tuđeg novca. Širi ideje prošlog stoljeća i želi proširiti harač na sve građane

Patrik Macek/PIXSELL

Mostov zastupnik i kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot na Facebooku je komentirao pismo koje je sindikalist Vilim Ribić poslao predsjedniku Milanoviću, a u kojem je oštro branio parazitsku HGK i napao medije, ponajviše Index.

Objavu Zvonimira Troskota prenosimo u cijelosti.

Vilim Ribić u svom najnovijem istupu piše predsjedniku Milanoviću nazivajući poduzetnike i obrtnike anarholiberalima, a brani komoru argumentom da bi komora, iako ne funkcionira najbolje, jednog dana mogla biti korisna.

Ribić očito ne shvaća i ne razumije poduzetničku perspektivu, kao što mu je i odgovornost prema trošenju novca poreznih obveznika potpuno strana, što i ne čudi s obzirom da je privatni sektor vidio samo na televiziji.



Tako je Ribić odlučio ne samo služiti korumpiranoj vladajućoj većini kao kišobran, već i propagirati ideje iz prošlog stoljeća, koje su dokazano pogubne za svaku ekonomiju, nastojeći pritom proširiti harač na sve građane nadajući se da će u tom ludilu uspjeti isposlovati obveznu članarinu i za svoj sindikat. Paleosocijalistima nikad dosta tuđeg novca.

Kada bi gospodin Ribić kojim čudom radio u privatnom sektoru tada bi postao svjestan da se od poduzeća traži da se plaćena usluga na kvalitetan način i isporuči, dok se s druge strane od HGK ne očekuje ništa, a jedino što se nudi su hrpa lažnih obećanja.

Naši poduzetnici i obrtnici nisu anarholiberali. Sve što traže je malo više prostora za slobodno raspolaganje vlastitim novcem, a ako već moraju biti obvezani na plaćanje određenih davanja onda očekuju da te usluge budu kvalitetne i pristupačne svima na jednak način.
Tako logično!

Ribić je očito jedini koji to ne shvaća pa se postavlja pitanje pravih motiva njegovih istupa. Naredni period dati će odgovor i na to pitanje”, napisao je Troskot.

Komentari