TRENER SVIH TRENERA Legendarni Ćiro teško bolestan, počeo se opraštati

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević u intervjuu za slovenski Sport Klub (SK) rekao je da je teškom zdravstvenom stanju. Intervju je iskoristio kako bi se oprostio od  Slovenaca i Slovenije.

Novinari SK pitali su ga za komentar o nadolazećoj utakmici Hrvatske i Slovenije, koja će se 7. rujna održati u Splitu. U razgovoru im je rekao da je teško bolestan te se oprostio od njih.

“Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan”, rekao je Ćiro u intervjuu za SK.

Podsjetimo, Ćiro Blažević boluje od raka. Prvi put mu je bolest dijagnosticirana 2011. godine. Sedam godina ranije imao je operaciju prostate. Unatoč njegovom vedrom raspoloženju i borbi, izgleda da se opaka bolest vratila.


Komentari