TRAGIČAN NESTANAK MLADIĆA S prijateljima konzumirao LSD i završio na nasipu. Više od mjesec dana nema mu ni traga

Ante Barišić (23) je nestao 6. lipnja, kobne noći sa subote na nedjelju, od kada mu se gubi svaki trag. Mladić je živio u iznajmljenom stanu na zagrebačkoj Kajzerici s dvojicom mlađe braće i djevojkom s kojom je bio u vezi oko tri godine. Prije toga je živio s obitelji kod Velike Gorice gdje roditelji i dalje stanuju.

Posljednji put je viđen na poslu u jednom restoranu na Vrbiku gdje je radio kao kuhar. Njegov otac Božidar Barišić rekao je za RTL kako je nakon što je završio s poslom oko 22 sata, po njega automobilom došao prijatelj.

“On nam je ispričao kako su se najprije odvezli u njegov stan i da su konzumirali LSD. Nisu više mogli biti u zatvorenom pa su otišli na benzinsku, a to su pokazale i snimke kamera, a potom su se vozili po Kajzerici. Kazao je kako im je smetala buka i svjetla, valjda zbog droge, pa su se odvezli do nasipa na Savi. Ondje su, kako je ispričao nama i policiji, stigli oko ponoći. Tvrdi da su se ‘skotrljali’ niz nasip i da se više ničega ne sjeća”, ispričao je za RTL otac nestalog mladića.

Otac nestalog mladića kaže da je iduće jutro policija došla na nasip jer im je slučajni prolaznik javio da se ondje nalazi mladić koji je potpuno gol. “To je bio taj Antin prijatelj. Stajao je tik uz Savu pa su mu se policajci oprezno obratili jer je bio rastrojen i pokazivao agresiju pa su se bojali da ne skoči u rijeku.”



Upitan gdje je Ante, mladić je tvrdio da se ničega ne sjeća. Antin mobitel je pronađen kod Hipodroma. Ne zna kako je točno dospio ondje i je li ga Ante slučajno izgubio kobne večeri.

Loše prognoze vidovnjaka

Otac je otkrio kako su čak i vidovnjaka angažirali ne bi li doznali što se dogodilo. “Njegove prognoze, nažalost, nisu dobre. On tvrdi da je Ante tragično skončao. U potragu je osim policije bio uključen i HGSS. Tražili su ga sa psima i dronom, ali nisu našli nikakve tragove”, govori Božidar Barišić za RTL.

Ante je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, crne kratke kose i smeđih očiju. Na desnoj podlaktici s unutarnje strane ima tetovažu u obliku krila anđela. Bio je odjeven u tamnu majicu kratkih rukava kada je posljednji put viđen.

U slučaju da posjedujete informacije o Anti Barišiću, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Komentari