Tomislav Stipić: Komadina je kriv za poraz u Županiji, a Možemo! ima dugoročni plan uništenja SDP-a.

Politički analitičar Tomislav Stipić danas je putem svog facebook profila komentirao poraz SDP-a u Primorsko-goranskoj županiji te ponovio neke stvari koje je izrekao još prije.

Stipić kao glavnog krivca za poraz SDP-a u toj županiji ne vidi Možemo! kao neki, već samog Komadinu: “Renato Petek je u pravu. Iako, ima jedan veći krivac. Zlatko Komadina. Pred kraj političke karijere dopustiti da SDP prvi put u povijesti izgubi Skupštinu PGŽ je isključivo njegova odgovornost.”

“On je osvojio još jedan mandat župana poslije kojega će u penziju, ali s ovakvim pristupom devastirao je najbolju SDP-ovu organizaciju. Po meni je ovo politička sabotaža vlastite stranke.”

Dodao je i da zna koji je dugoročni plan političke platforme Možemo!: “Što se tiče odnosa s Možemo!, upozoravao sam vrlo konkretno, Možemo! ima dugoročni plan uništenja SDP-a. Nadam se da uz Peteka (koji nije član) to vide i ostali viđeniji članovi Partije. Ima nade za Partiju, samo si trebaju dati priliku i početi ozbiljno raditi. Iskreno se nadam da hoće.”



Komentari