Tomislav Stipić: Domovinsko-imovinski pokret dao je ruku umirućoj sanaderovskoj močvari koja će ih prvom prilikom ispljunuti

Politički analitičar Tomislav Stipić danas je putem svog facebook profila objavio status u kojem kritizira Domovinski pokret te ga pritom nazvavši Domovinsko-imovinski pokret ukazuje na njegove greške.

Stipić kaže da je točno određen rasplet u ovoj stranci nedavno predvidio: “Eskalacija cirkusa u Domovinsko-imovinskom pokretu danas je zakucana izborom “domovinca” za predsjednika Skupštine Splitsko – dalmatinske županije. Po ostavci Miroslava Škore napisao sam kako se Domovinsko-imovinski pokret približava HDZ-u, a da će lakmus za takvu suradnju biti Splitsko-dalmatinska županija.”

Kaže da su se njegova predviđanja ispunila: “Danas se to obistinilo. Time su dali ruku umirućoj sanaderovskoj močvari u toj županiji koja će ih prvom prilikom prožvakati i ispljunuti. U ovom činu ogleda se sva infantilnost i idiotizam hrvatske desnice: dovedu HDZ do poraza i onda im poput Jude poljube obraz. A HDZ pilatovski opere ruke.”

Svoj je status završio izjavom kako sve ovo na ruku najviše ide Mostu: “Svaka čast Koaliciji ZA i Mostu, predviđam i priželjkujem njihovo preuzimanje županije u skoro vrijeme, najkasnije za tri godine.”



Komentari