Tomašić: Ne moramo birati manje zlo, birajmo dobro, idemo u prvom krugu pokazati da Hrvatska može bez HDZ-a i SDP-a

CROPIX

Eurozastupnica Ruža Tomašić podržala je u nedjelju svojim potpisom predsjedničku kandidaturu Miroslava Škore.

Tomašić je kod štanda za prikupljanje potpisa na zagrebačkom Trgu bana Jelačića izrazila svoju nadu da će Škoro pobijediti već u prvom krugu predsjedničkih izbora.

“Svaki put kažemo-biramo manje zlo, ali ne moramo birati zlo uopće, birajmo dobro, idemo u prvom krugu pokazati da Hrvatska može bez HDZ-a i SDP-a”, rekla je Tomašić. Dodala je kako se zalaže za Hrvatsku u kojoj će građani imati svoje ja i u kojoj će doista moći odlučivati.

Tomašić: Na ovim ćemo izborima jako puno toga vidjeti

Tomašić smatra da Škoro ‘ima životno iskustvo’, te kako je ‘dokazao i pokazao’ da njemu politika ne treba. “Ako je čovjek sve to stavio sa strane i želi promjene, želi nešto napraviti, idemo mu pomoći da do tih promjena dođe”, izjavila je Tomašić.

Ocijenila je da je sadašnja predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ispočetka bila OK.

No, dodala je Tomašić, “onaj čas kad je ona primila Vučića, jednog četnika koji se nije odrekao četništva, koji dan danas tako živi i tako se ponaša i kad je radi njega majkama i udovcima poginulih branitelja rekla da su oni marginalci, onda sam ja rekla – nije to to više”, zaključila je Tomašić.

Komentirajući potpis podrške Branimira Glavaša Milanovićevoj kandidaturi, Tomašić je rekla da će se na ovim izborima jako puno toga vidjeti.

Komentari