Tomaševićev zamjenik: Teško da se naša prednost pred Škorom može preokrenuti

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba Luka Korlaet (Možemo! i partneri) ocijenio je u nedjelju da je teško da se prednost koju imaju po izlaznim anketama može preokrenuti u korist protukandidata Miroslava Škore do kraja večeri.

“Mislim da su građani nakon 20 godina upravljanja gradom poručili da im je dosta, ali isto tako da su se u drugom krugu kampanje odlučili za konstruktivno i pozitivno”, dodao je Korlaet za Hinu.

Prema izlaznim anketama objavljenim u 19 sati, u Zagrebu Tomislav Tomašević (Možemo!, Zagreb je naš!, Nova ljevica, Orah, Za grad) ima 68,27 posto glasova, a Miroslav Škoro (Domovinski pokret – DP) 31,73 posto.

Korlaet je kazao da je teško je da se taj postotak može promijeniti do kraja večeri, te da vjeruje da je Tomašević, zajedno sa njime i zamjenicom Danijelom Dolenec, novi gradonačelnički tim na čelu Zagreba.



Predsjednica Nove ljevice Ivana Kekin kazala je da treba napomenuti da se ipak radi o izlaznim anketama, a da se u slučaju zadržavanja te prednosti, radi o premoćnoj pobjedi.

“Rezultati izlaznih anketa jasno pokazuju da Zagreb čeka nove dane. Ovakva razlika između dvoje kandidata, pokazuje da su građani prepoznali da laži  i huškanja, plašenje i poticanje straha nemaju smisla te da su izabrali nadu i budućnost”, dodala je Kekin.

Komentari