Tomašević: Pozivam DORH, Uskok, Sherlocka Holmesa da nađu dokaz da se naše stranke financiraju iz udruga i inozemstva

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević, uz potporu kandidata za zamjenicu, odnosno zamjenika gradonačelnika Danijele Dolenec i Luke Korlaeta te predstavnika stranaka koalicije Možemo! – Zagreb je NAŠ! – Zelena alternativa ORaH – Nova ljevica – Za Grad! ispred zgrade Gradske uprave Grada Zagreba održava završnu konferenciju za medije prije izborne šutnje.

Tomašević će u drugom krugu izbora odmjeriti snage s protukandidatom iz Domovinskog pokreta, Miroslavom Škorom.

Uputit će posljednje poruke biračima koje je pozvao da izađu na izbore.

“15 godina se borimo za Zagreb u kojem ne vlada interesna klika, u nedjelju su povijesni izbori, Zagreb će nakon 20 godina dobiti novog gradonačelnika, vjerujemo da ćemo u nedjelju pobijediti, uzdignute glave, svakome ćemo moći pogledati u oči. Potreban je još mali korak da se Zagreb oslobodi korupcijske hobotnice koja ga je zarobila, koja mu ne da da diše. Potrebno je u nedjelju reći glasno NE kampanji koju je vodio moj protukandidat, kampanji mržnje, straha, u kojoj se demonizira suparnike. Pozivam građane da u nedjelju glasaju za budućnost, a ne za prošlost”, rekao je Tomašević.



Tomašević objašnjava svoje plaće kada je radio u nevladinom sektoru.

“Pozivam sve, DORH, USKOK, Sherlocka Holmesa da nađu dokaz da se naše stranke financiraju iz udruga i inozemstva, ovakva kampanja još nije viđena. Vjerujem da će građani reći glasno NE ovakvoj kampanji, Ovo je tragikomično, smiješno i tome treba reći ne”, rekao je Tomašević.

Dodao je da je hrvatska politika dosegnula novo dno.

Komentari