Tomašević: Možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti i optužbi

Vodeći kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević komentirao je napade Miroslava Škore. 

“Pola Hrvatske i cijeli Zagreb o tome pričaju. Škoro će se na svojoj konferenciji baviti nama. Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima. To sam radio i kao zastupnik i to namjeravam i kao gradonačelnik. Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana, bolje da se ne kandidiram”, rekao je i pozvao građane da izađu na izbore.

Dodao je da ih sljedeće četiri godine čeka planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad.

“Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi”.



Govoreći o financiranju platforme Možemo, istaknuo je da su dobili pozitivno izvješće te da u tome nema ništa sporno. Dodao je da se financiraju iz proračuna te donacijama.

“Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagreb, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio”.

Osvrnuo se i na to što je Škoro platformu nazvao ‘muzemo’. “Ne želim se natjecati u dosjetkama nego u argumentima i rješenjima za ovaj grad”, poručio je, prenosi N1.

Komentari