Todorić prijeti: Tko sklapa poslove s Agrokorom i Fortanovom bit će tužen za naknadu štete

Ivica Todorić i dalje ustraje u bitki za dokazivanje “otimanja vlasništva u Agrokor grupi”, što je potvrdio novim istupom u javnost.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Prošla je godina dana otkako sam javnosti prezentirao dokumente koji sadrže osnovanu sumnju o kriminalnim aktivnostima koje su zločinačkim udruživanjem dovele do otimanja vlasništva u glavnoj regionalnoj kompaniji Agrokor grupi.

Nažalost, ista zločinačka organizacija koja je 2017. godine izglasavanjem Lex Agrokora otela tvrtku, a pritom bila politički sponzorirana od Vlade RH, i danas nastavlja rastakati vrijednosti stvarane četrdeset godina.



Zbog svega toga, na dokazima sazdanoj istini o kriminalu, pokrenuo sam niz pravnih radnji pred hrvatskim i međunarodnim pravnim tijelima, te imam obvezu informirati sve domaće i strane poslovne subjekte, kao i privatne osobe, da svakom radnjom koja bi se odnosila na stjecanje udjela ili preuzimanje tvrtki Agrokora dd i Fortanove kao i kupnjom nekretnina ili pokretnina – također sudjeluju u kaznenom djelu.

Kao vlasnik Agrokora dd još jednom upozoravam sve potencijalne pravne ili privatne osobe da takve moguće poslove ne sklapaju s Izvanrednom upravom Agrokora dd i Fortanove jer sudjelovanje u takvom poslu nužno znači i pokretanje tužbi za naknadu štete.”

Komentari