TKO JE RUŽICA NJAVRO? Uhićena tajnica Ministarstva poljoprivrede družila se s poznatim političkim ženama

Facebook

U velikoj akciji policije i PNUSKOK-a u petak je uhićena i HDZ-ova Ružica Njavro, tajnica kabineta Ministarstva poljoprivrede.

Danas je uhićena i bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac, a kako se doznaje, akcija je usmjerena prema gradnji vjetroelektrana kod Knina koja se planirala u doba kada je Rimac bila na čelu Knina.

Na fotografiji je Ružica Njavro u društvu Josipe Rimac i ministrice poljoprivrede Marije Vučković.

Ružica Njavro, Dubrovčanka sa zagrebačkom adresom, rođena je 7. lipnja 1985. godine. Studirala je na Fakultetu političkih znanosti, a na lokalnim izborima 2013. godine bila je nositeljica kandidacijske liste HDZ-a i koalicijskih partnera za Vijeće Mjesnog odbora Ferenščica.



U predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar-Kitarović 2015. godine bila je organizacijska tajnica Središnjeg koalicijskog stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

Inače, Ružica je starija sestra nekadašnje glasnogovornice dubrovačkog HDZ-a Ivane Njavro.

U veljači ove godine imenovana je članicom Upravnog vijeća Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, piše Nacional.

Podsjetimo, Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) započeo je u petak rano ujutro na području Zagreba, Splita, Knina i Gračaca s realizacijom višemjesečnog kriminalističkog istraživanja, priopćila je glasnogovornica MUP-a Marina Mandić.

AFERA VJETRENJAČE Dosad privedeno čak 13 osoba u akciji policije i PNUSKOK-a

Komentari