Tijelo pronađeno kod Kina prebačeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti

Foto: MUP/ilustracija

Šibensko-kninska policija je nedaleko od Knina pronašla mrtvo muško tijelo. Glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske potvrdio je kako je na području između 10 do 15 kilometara od Knina prema Gračacu pronađeno je mrtvo muško tijelo.

Naknadno je policija objavila priopćenje:

“Danas u 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila je obavijest da se na području Kravlje drage (područje između Knina i Gračaca) u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano.

U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prebačeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.



O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku”, prenosi N1.

Radi se o bivšem šefu zadarske SOA-e

Nacional je ranije izvjestio kako je pronađeno tijelo bivšeg šefa zadarskog centra SOA-e Tonija Matasa. Informaciju je i potvrdila glasnogovornica Hrvatske pošte Jo Kempen, gdje je Matas bio zaposlen na poziciji direktora korporativne sigurnosti.

Toni Matas svojedobno je bio Karamarkov kandidat za ravnatelja SOA-e u vrijeme premijerskog mandata Tihomira Oreškovića.

Bivši šef zadarske SOA-e pronađen mrtav u okolici Knina

 

 

Komentari