‘TAKVIMA SE NE ŠUTI’ Vulin komentirao Plenkovića: Vladu ustaša vodi glup ustaša

Foto: Jure Miskovic, Damir Krajač/Cropix

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću koji je danas na proslavi 27. obljetnice Oluje rekao da je Srbija odgovorna za odlazak Srba 1995.

Vulin je Plenkovića nazvao ustašom i rekao da je izjavom na proslavi 27. obljetnice VRO Oluja u Kninu pretekao i najgore ustaše.

“Formirajući jedine logore samo za djecu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje njemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za protjerivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše”, rekao je Vulin.

“Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Ante Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je nanio Srbima. To ne zna samo Haški tribunal”, izjavio je Vulin povodom obraćanja Plenkovića na obilježavanju Oluje.“Kome je Alojzije Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dječje odmaralište, a Oluja zločinački poduhvat Srba. Poslije ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne šuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta”, rekao je Vulin, prenosi Direktno.

 

Komentari