Svi gosti Otvorenog o slučaju Mamić moraju u samoizolaciju. Evo tko je pozitivan

HRT

Prošlog utorka, kad je tema bila presuda Vrhovnog suda braći Mamić, svi sudionici HRT-ove emisije Otvoreno morali su u samoizolaciju nakon što je otkriveno da je jedan od njih pozitivan na koronavirus.

Naime, riječ je o naknadno pozvanom gostu Juraju Čošiću, predsjedniku udruge Dinamo to smo mi. Na Prisavlju je bila i skupina BBB-a koja ispred zgrade HRT-a napravila bakljadu.

Tako su u samoizloaciji završili Damir Smrtić, voditelj Otvorenog, Mamićev odvjetnik Veljko Miljević, bivši disciplinski sudac HNS-a Saša Pavličić-Bekić, trenutno prvi čovjek Dinama Krešimir Antolić i Marko Šivak, sportski komentator Hrvatskog radija.

Podsjećamo, bivši čelnik Dinama i najvažnija osoba hrvatskog nogometa Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, poreznik Milan Pernar i Damir Vrbanović pravomoćnom su presudom osuđeni zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama.



Nakon donesene presude, Zdravko Mamić obratio se javnosti vrlo burnom pressicom iz Mostara i zaprepastio hrvatsku javnost. Iznio je niz optužba na visokorangirane hrvatske suce i optužio ih za primanje mita te je sam priznao da im je davao novac.

Nakon toga, Mamić stariji je na društvenim mrežama krenuo u “reformiranje pravosuđa” i na dnevnoj bazi sipa optužbe prema sucima koji su ga osudili, prenosi Zagreb.info

Komentari