Svečano obilježavanje Oluje ove godine na stadionu NK Dinara

Ilustracija Foto: Twitter/Vlada RH

Ove godine središnja svečanost 5. kolovoza održava se na stadionu NK Dinara, što omogućuje nazočnost većeg broja hrvatskih branitelja, gostiju i uzvanika uz pridržavanje svih aktualnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu organizira se sukladno aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za što će biti izrađen poseban epidemiološki okvir.

Na prvom sastanku, 15. srpnja, Organizacijskog odbora za središnje obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja jednoglasno je prihvaćen program svečanog obilježavanja.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Ureda predsjednika Republike, Ureda predsjednika Hrvatskog sabora, Ureda predsjednika Vlade, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, Glavnog stožera Oružanih snaga RH, Ravnateljstva policije, kao i gradonačelnik Grada Knina, predstavnici Hrvatske radiotelevizije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Vojnog ordinarijata u RH te udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.



Komentari