Sve više škola prelazi na C model, od ponedjeljka online nastava u 16 županija

Ilustracija

Zbog pogoršanje epidemiološke situacije prelazi se na C model u školama. Nastava će se od ponedjeljka, 12. travnja, održavati online na području Istarske, Međimurske, Primorsko-goranske i Šibensko-kninske županije. U 12 županija održavat će se djelomično online, a u pet županija u školi.

Učenici svih razreda osnovnih i srednjih škola pratit će nastavu online na području Istarske, Međimurske, Primorsko-goranske i Šibensko-kninske županije, prema podacima Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U Bjelovarsko-bilogorskoj, Karlovačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Zagrebačkoj županiji i u Gradu Zagrebu učenici osnovnih škola od 5. do 8. razreda i srednjoškolci, osim učenika završnih razreda srednjih škola, pratit će online nastavu.

Niži razredi osnovnih škola i učenici završnih razreda srednjih škola u tim županijama nastavu će pratiti u razredu, kao i učenici glazbene škole Karlovac, dok će učenici Glazbene škole u Varaždinu u školi imati individualnu nastavu.



U Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji online nastavu imat će učenici od 5. do 8. razreda osnovne i svi učenici srednjih škola, dok će u učionicama nastavu pratiti samo učenici nižih razreda osnovne škole.

Na području Dubrovačko-neretvanske i Krapinsko-zagorske županije online nastava održavat će se samo za učenike srednjih škola, osim maturanata.

Učenici osnovnih škola Dubrovačko-neretvanske županije nastavu će pratiti u školi ili dijelom online, a učenici osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije u školi. U Ličko-senjskoj županiji online nastava održavat će za sve razrede srednjih i osnovne škole.

Komentari