Suprug napadute: Ovdje nije riječ o napadu, ovo je bio klasičan pokušaj ubojstva!

Screenshot HRT

Napad je bio brutalan, izjavio je Damir Margeta, suprug jedne od napadnutih žena.

Manijak otprije poznat policiji jutros je bez iz nepoznatih motiva brutalno napao i istukao dvije žene. Za njim je nastala velika potraga u koju se uključila i specijalna policija.

O čitavom događaju oglasio se suprug jedne od napadnutih Damir Margeta, inače hrvatski branitelj, pripadnik legendarne 4. gardijske brigade i 80-postotni ratni vojni invalid.

“Dogodilo se to da je taj monstrum, lik, osoba najljubaznije zamolio čašu vode i kad se ona okrenula da će mu donijeti tu čašu vode, spustila se niz drugu stepenicu, napao ju je bocom piva. I kad je pala nastavio je udarati po glavi i vratu. Ovo je bio klasičan pokušaj ubojstva. Ovdje nije riječ o napadu, rekao je za HRT.



Tvrdi kako je njegova žena pokušala pružiti otpor, ali da je bila u šoku te da se nije pojavila jedna strankinja, turistikinja i zvala pomoć, čisto sumnja kako bi žena preživjela taj napad.

“Začuđujuće je da je gospodin odšetao nonšalantno s mjesta događaja kao da je s njom pio kavu. Da bi nakon pola sata napao drugu osobu. Eto kako je to otprilike izgledalo”, rekao je.

“Moja supruga je sada kod kuće, ona je nakon liječničke obrade puštena kući. Dala je izjavu na policiji, gdje su uzeti tragovi ozljeda i ona je sada kod kuće. Oporavlja se, u šoku je, u velikom je šoku”, rekao je te dodao:

“Natučena joj je vilica, nije slomljena, ali glava joj je puna hematoma, vilica, ruke, vrat, u velikom je šoku. U šoku sam i ja koji sam vidio te snimke, a kamoli ona koja je mirna i povučena osoba, da joj se tako nešto dogodi”.

“Uz pomoć medija i javnosti, ja sam skoro u roku od sat vremena doznao točno gdje napadač spava. Da se može, može se. Po mojim informacijama, gospodin je uhićen malo prije 17 sati”, rekao je.

“Bježao je po brdima, ne znam gdje je bježao, ali navodno je uhićen na području Podstrane, koliko je meni poznato. Nisu mi još potvrdili te informacije iz MUP-a, ali po nekakvim mojim informacijama, uhićen je”, zaključuje Margeta.

Komentari