‘ŠU*AK GRMOJA I SAMOSTANSKA CURICA’! Petrina žestoko izvrijeđao Most: Krivci ste za sve zlo, gori ste od HDZ-a

Tom Dubravec/Cropix

Načelnik općine Primošten Stipe Petrina ponovno je napao Most i Nikolu Grmoju.

Nakon što ga je ranije brutalno izvrijeđao, nazvavši ga šuk*om desetak puta, odlučio je ponovno prozvati njega i njegovu stranku zbog pozivanja građana na prosvjed protiv HDZ-a i Vlade, podsjetivši da je upravo Most koalirao, odnosno ‘surađivao’ s HDZ-om.

Petrina ni ovog puta nije štedio Mostovce pa su tako sada Božo Petrov i Miro Bulj ‘zaradili’ nadimke.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:



“Dakle ŠU*AK Nikola Grmoja iz sekte MOST poziva građane na prosvjed ispred središnjice HDZ-a. Naravno pri tom ih i vrijeđa: “Koliko vas je spremno doći?”.

Pretpostavljam da bi na tom skupu govorio: Grmoja zvani ‘Sekta Lucija’, Božo Petrov od milja zvani ‘Samostanska curica’, naravno i neizostavni Miro Bulj zvani ‘Dijagnoza F62.1’.

“Spominje se mogućnost organizacije velikog prosvjeda ispred HDZ-a zbog ove neviđene pljačke na kojem bi se tražila ostavka Plenkovićeve Vlade. Koliko vas je spremno doći? “

Međutim taj ŠU*AK Grmoja zaboravlja da je upravo ON 2015. bio PRESUDAN faktor što je MOST 2015. otišao sa HDZ-om .

Uz to je rekao: Ako sada HDZ ne dođe na vlast RASPAST ĆE SE (zar to nismo željeli ). a to mi (misleći na t.z Metkovsku skupinu unutar MOSTA ) nećemo DOZVOLITI . I Grmoja otišli ste sa HDZ-om. Ne jednom već dva puta.

Danas ubirete plodove vaše “izuzetne pameti”, PONIŽAVANJA i VARANJA hrvatskih građana. Zato ste jednaki kao i HDZ i GORI . Krivci ste za sve zlo koje se dešava od prosinca 2015. do danas. Svakome tko razmišlja normalno svjestan je da si ti i MOST jednako ako ne i više krivi kao i HDZ-a. Većina građana već 2015. znala je tko je i što je HDZ međutim Grmoja. posebno ti. i MOST dali ste im alibi za sve zlo koje su napravili do 2015 i poslije toga. Sve do danas. Zato je Grmoja bolje da se sakriješ u „mišju rupu“ da nitko ne vidi koliko si licemjer ti i cjelokupni MOST”, napisao je Petrina na svom Facebooku.

https://www.facebook.com/stipe.petrina/posts/10226046695988235

Komentari