STRAVIČNA NESREĆA Putnički vlak strahovito naletio na automobil: Smrtno stradali žena (27) i dvoje malene djece

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Teška nesreća dogodila se u četvrtak ujutro na željezničkom prijelazu na relaciji Koprivnica – Varaždin.

Naime, do naleta putničkog vlaka na osobno vozilo došlo je oko 9.30 sati u mjestu Bolfan, na željezničko cestovnom prijelazu, na relaciji Koprivnica – Varaždin.

U nesreći je smrtno stradalo troje putnika, ženska osoba starosti 27 godina i dijete od četiri godine, dok je drugo dijete preminulo nešto kasnije. Putnik iz vozila je ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Na prijelazu nema rampe?
Kako neslužbeno doznajemo, na prijelazu na kojem se dogodila nesreća nema rampe, već samo Andrijin križ.



Lokalni mediji iznose tužne detalje o stravičnoj nesreći u kojoj su poginuli dječak i djevojčica, oboje četverogodišnjaci, te majka dječaka, 27-godišnja vozačica automobila.

Kako doznaje e-Podravina, preminuli dječak sin je tragično stradale vozačice i muškarca koji je bio u automobilu, a čiji život nije ugrožen, dok je djevojčica bila njihova nećakinja.

Poginuloj ženi bio rođendan
Živjeli su u Karlovcu Ludbreškom, a kako su rekli njihovi poznanici, ženi je danas bio rođendan.

PU varaždinska je objavila kako je 27-godišnja žena upravljala osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra.

Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom, niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo, udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin, piše Dnevno.hr

 

Komentari