STRAVA U DALMACIJI Četvorica mladića brutalno udarala mladića s posebnim potrebama?

Društvene mreže u nedjeljno jutro doslovce su eksplodirale nakon što su objavljena dva videozapisa. Na njima je prikazano kako čak četvorica mladića verbalno pa onda i fizički nasrću na mladića. Jedan od njih ga je udario i nogom u glavu, a pretrpio je još nekoliko udaraca rukama u predjelu glave. Peti mladić je sve evidentirao mobitelom.

Čak je i dvaput pao na pod, a po vođenom dijalogu jasno je kako se radi o razmiricama zbog duga. Mjesto radnje je, po kazivanjima dobro upućenog izvora, Kaštel Štafilić.

Navodno su odande i mladići koji su napali mladića s posebnim potrebama, kako nam kaže naš izvor. Tvrdi i kako se neslužbeno govori da su dug od 20 kuna povećali na 2 tisuće.

“Ne znam ni ja šta me ovo dočekalo”, govorio je mladić kojeg su okružila četvorica mladića, a koji je trpio udarce i kazao kako će novac vratiti nakon što od nekoga posudi.



“Za dva dana da si donio dvi iljade kuna”, odvratio mu je jedan.

“Dobili smo prijavu i u posjedu smo snimke. Provodimo kriminalističko istraživanje i u ovom trenutku ne možemo izlaziti s više informacija”, rekla je za DalmacijaNews Sanja Nazlić, glasnogovornica Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

U videu je čak spomenut i Jozo Čabraja koji je baš jučer uhićen zbog pokušaja ubojstva Jakova Šimića sredinom lipnja u Kaštel Kambelovcu.

Komentari