STRAŠNO U centru Šibenika urušila se kuća, dio pao na obližnji ugostiteljski objekt

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U centru Šibenika se u subotu urušio krov stare kuće, a dio kuće se urušio i na obližnji ugostiteljski objekt. Na terenu su policija i vatrogasci, a ulica je zatvorena zbog sigurnosti građana.

Vlasnik kuće koja se urušila i kojoj se ozbiljno narušena statika kazao je kazao da je već na putu prema centru grada te će u dogovoru s gradskim službama dalje postupati kako bude potrebno.

“Zaprimili smo dojavu o urušavanju dijela kuće u centru grada u 9.02 sati. Na terenu su vatrogasci i gradske službe. U trenutku urušavanja nije bilo nikoga u kući niti na ulici, a vatrogasci su uklonili i dio ruševina da ne smeta prolaznicima. Pregledava se statika objekta da se ne bi još nešto urušilo”, rekli su za ŠibenikIN iz Županijskog centra 112.

Dio konstrukcije kuće koja se urušila, pala je i na ugostiteljski objekt Moderato cantabile te je oštetio dio staklene stijene u unutarnjoj prostoriji objekta, prenosi Direktno.hr.


“Ne mogu reći da smo pretrpjeli neko veliko oštećenje, jer taj dio stakla je samo malo nacikao što ćemo mi danas tokom dana i sanirati. Nastavljamo s radom normalno, nema nikakvih problema. Nismo očekivali da bi se ovo moglo dogoditi jer tu nije bilo nikakvih radova ni ničega, ali evo dogodilo se što se dogodilo i sva sreća da nitko nije stradao i da je sve dobro prošlo”, kazao je vlasnik ugostiteljskog objekta Moderato Cantabile Ante Gulin.

Kakve je sve izgledalo na mjestu događaja, pogledajte na fotografijama.

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentari