STRAŠAN ZLOČIN U ZAGREBU Otac ugušio troje vlastite djece

Mjesto tučnjave u Dubravi Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Noćas na sjevernom dijelu Zagreba dogodio se stravičan zločin.

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Iz policije tvrde kako je Mlinovima, temeljem zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

“Na mjestu događaja pronađeno i troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika”, izvijestila je policija.



Ubijena djevojčica i dva dječaka

Muškarac je najvjerojatnije ugušio svoju djecu; blizance djevojčicu i dječaka od sedam godina te mlađeg sina od četiri godine, doznaje Dnevnik.hr.

Kako se doznaje, unesrećena djeca vikend su provodila sa (razvedenim) ocem, a majka u trenutku zločina nije bila u Zagrebu.

Muškarac se pokušao ubiti otrovom ili tabletama, a policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica.

Austrijski državljanin i član masonske lože?

Prema neslužbenim podacima muškarac je austrijski državljanin koji u Zagrebu živi i radi, a navodno je i član masonske lože.

Naime, prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem navodi kako ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca. A u pismu spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života ostavila me jer je moja bivša žena bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo, a čak mi niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći. Na kraju mi nisu ni htjeli odgovarati na telefonske pozive.

Samo moji najbolji prijatelji su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom”, napisao je ubojica na Facebooku.

Komentari