Stranke zeleno-lijeve koalicije pozivaju Splićane da glasaju za promjenu

Ilustracija

Stranke zeleno-lijeve koalicije Možemo!, Nova ljevica i Pametno za Split i Dalmaciju pozvale su u petak građane Splita da, unatoč političkim razlikama njihove koalicije u odnosu na stranku vodećega kandidata, izađu na izbore i u drugom krugu daju svoj glas za promjenu.

Stranke zeleno-lijeve koalicije Možemo!, Nova ljevica i Pametno za Split i Dalmaciju u priopćenju istaknule su kako su svoje dosadašnje djelovanje temeljile i temelje na boljitku grada Splita.

Njihova je ocjena da je to pokazao njihov dosadašnji rad u Gradskom vijeću i u društvenom životu grada, te da je politika koalicije HDZ-a i HGS-a bila pogubna za Split.

“Stoga, unatoč političkim razlikama naše koalicije u odnosu na stranku vodećeg kandidata pozivamo građane Splita da izađu na izbore i u drugom krugu daju svoj glas za promjenu”, poručile su Stranke zeleno-lijeve koalicije Možemo!, Nova ljevica i Pametno za Split i Dalmaciju.



U prvom izbornom krugu, 16. svibnja, najveću potporu građana Splita dobio je kandidat Centra Ivica Puljak, koji će se u drugom izbornom krugu za mjesto gradonačelnika ogledati s kandidatom HDZ-a Vicom Mihanovićem.

Komentari