ŠTO SE DOGODILO? Nestao 23-godišnji Dominik Branimir Bilobrk, pretražuje se Perućko jezero

Izvor: Nestali.hr

Potraga za nestalim 23-godišnjim Dominikom Branimirom Bilobrkom iz Obrovca Sinjskog nastavlja se i u utorak. Na terenu su ronioci, a dronovima će se pretražiti Perućko jezero.

Potraga je u ponedjeljak trajala gotovo do ponoći, a u utorak je počela već u sedam ujutro.

Podsjetimo, spasioce je jučer nešto poslije devet sati o nestanku mladića izvijestila policija, nakon čega je organizirana potraga.

Obiđene su planinarske staze, a tijekom ranog popodneva su se koncentrirali na samo Perućko jezero.



Doznaje se da su u mjestu Borkovići spasioci pronašli mladićev automobil.

Voditelj potrage Ante Jukić za RTL je rekao kako su pronađeni odjeća, mobitel te novčanik nestalog mladića, i to kilometar dalje od automobila.

“Nemamo indicija da bi moglo upućivati na nešto loše. Momak je bio sportaš, bavio se planinarstvom. Želja mu je bila da prepliva jezero i moguće je da ga je preplivao”, rekao je Jukić.

Dodao je kako je teren pretraživalo stotinjak ljudi, među kojima su bili mladićevi prijatelji i  susjedi.

Dominik Branimir Bilobrk visok je 189 centimetara, jače razvijen, kestenjaste kose, ovalnog lica i zelenih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava, dok je na nogama imao crne tenisice. S adrese stanovanja udaljio se u nepoznatom pravcu, a odvezao se vozilom marke Fiat, registarske oznake ST 2655 I.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]”, objavila je policija.

Komentari