Zastupnik DP-a Milanoviću: S Blagom Zadrom sam branio Vukovar, što si ti napravio?

Srdjan Vrancic / CROPIX

“Ne postoji Domovinski pokret, ne može na čelu toga biti netko tko je pobjegao iz Osijeka, skakao i vucarao se po klubovima po Americi, Kanadi i onda se vratio kao, kako bi sam želio, Bruno Bušić. Nema takvog Domovinskog pokreta. Ne priznajem Domovinski pokret. To treba pravno zaštititi, ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici, ne može to svatko koristiti kako hoće”, komentirao je u ponedjeljak Zoran Milanović Domovinski pokret Miroslava Škore.

Preko društvenih mreža odgovorio mu je, saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe, pripadnik Turbo voda s Trpinjske ceste i Vukovarski branitelj.

“Zorane Milanoviću, vidim da si ti neki veliki frajer i junačina”, započeo je Mlinarić Ćipe i doda kako je pod zapovjedništom pokojnog Blage Zadre branio u Borovom naselju Vukovar.

Napisao je kako ne prigovara nikom ništa i podsjetio da je izgubio brata na Ovčari, mnogo prijatelja i da još neke traži. Dodao je kako je odgulio i srpske logore i da je svatko u tom ratu dao koliko je dao.



Potom je upitao predsjednika što je on to napravio da je svakom loncu poklopac i glumi moralnu vertikalu.

“Ako misliš da je junaštvo cipelariti ljude s Pantovčaka ili biti gost Slovenske 9 ili možda zaštita Perkovića i Mustača, onda si, tvojim rječnikom rečeno, ‘promašio ceo fudbal'”, napisao je Stipo Mlinarević Ćipe.

Komentari