Stanković samom sebi poslao otvoreno pismo: “Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak!”

Twitter

Voditelj i TV urednik Aleksandar Stanković na društvenim mrežama objavio je ‘otvoreno pismo vlastitom sebi’ nakon što je kritizirao Novaka Đokovića.

Stanković je na Facebooku prvo objavio status o Đokoviću, kojem australske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju jer nije cijepljen.

“Vrhunski sportaš i kreten. Ima ih dosta, al’ ovih dana jedan se baš trudi”, napisao je Stanković.

U petak se opet oglasio na društvenim mrežama.



“Otvoreno pismo vlastitom sebi

Dragi moj,

da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato jer te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato jer govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao kužiš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identificirao si se s Novakom, jer je odavde ( i da se razumijemo, je*alo te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se. Šta se ti imaš identificirati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Jel možda čiča Draža na rakiji tvoj, il su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri frenda i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali osobiti si kreten i nerviraš me zato jer cijeli život pljuješ po fejsu, a drljaš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu si pomoći. S ljubavlju tvoj

Aco Stanković”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1152372271835514&id=100011882555475

Komentari