Stanari o Kovačevićevom ‘Klubu’: Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Kad bi vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je ‘akcija’

25.09.2020., Slovenska ulica, Zagreb - Na procelju zgrade u Slovenskoj ulici osvanuo je grafit "Dragane ovo je muzej korupcije". Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Priča o ilegalnom klubu Dragana Kovačevića upravo je postala još malo bizarnija. Jutarnji list razgovarao je sa susjedima, onih iz ulaza u Slovenskoj 9 te iz okolnih zgrada, koji događaje u klubu ukratko opisuju ovako: “Sodoma i Gomora”.

Za list su ispričali da su u klub zalazile djevojke te “sumnjiva ekipa”, a kad bi vidjeli da “dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je akcija”, piše Jutarnji.

“Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Cure bi nekad promašile ulaz, pa bi ih s drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu, u minjacima ili uskim haljinama”, ispričao je stanar koji je, piše list, navodno promatrao kako u suton dolaze gosti u klub.

Sumnjiva ekipa

Jedan od stanara ispričao je da je Milanovića vidio kod kluba na proljeće ove godine, što je predsjednik danas i potvrdio. Dio o “curama iz Srbije” posebno je zanimljiv.



“Napokon je sve izašlo van. Milanovića sam vidio na proljeće ove godine, ne sjećam se točno u kojem mjesecu. Dolazio je i Mesić. Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Konobar je tu bio svaki dan, neovisno o tome je li se nešto događalo ili ne. Ali, kad bi vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je ‘akcija’. Nekad je trajalo do jutra”, priča stanar za Jutarnji.

Brojač je dobio za rođendan

Jedan od sugovornika za Jutarnji je ispričao kako je klub imao ozbiljnu ponudu alkoholnih pića, a komentirao je i brojač novčanica koji se nalazi kod šanka.

“Kada sam prvi put ušao, na drvenim vitrinama iznad šanka bilo je zasigurno stotinjak butelja kvalitetnih vina, rakije, viskija. To je ono što je odmah upadalo u oči. Tu, dakle, ne govorim o onome što je bilo u šanku”, rekao je.

Na pitanje novinara je li se brojao novac, odgovorio je: “Mislite na uređaj ili na ruke? Ako mislite na uređaj, to mu je ekipa koja je zalazila u klub kupila za rođendan. Proslavio ga je početkom rujna. Dva tjedna poslije je pao”.

Komentari