SREĆKO FERENČAK VIŠE NIJE GLAVNI TAJNIK HNS-A Evo tko ga mijenja

Srecko Ferencak. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Trogirska dogradonačelnica i predsjednica HNS-a Splitsko-dalmatinske županije Ruža Kovačević Bilić izabrana je u subotu za predsjednicu Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, a Zlatan Mošmondor za novog glavnog tajnika .

Funkciju potpredsjednika obnašat će Branko Putarek i Dubravka Vrbetić, priopćio je HNS.

Nakon što je HNS u svibnju postao prva politička stranka koja je novo vodstvo izabrala online, elektronski izbori su se održali i danas izborom članova Središnjeg odbora, dodaje se u priopćenju.

Upozorivši na pad gospodarstva, neizvjesnost, probleme u zdravstvu i sl.,  predsjednik HNS-a Predrag Štromar rekao je kako  nema vremena ni mjesta za politikanstvo i međusobna prepucavanja, čemu nažalost stalno svjedočimo na političkoj sceni.



“Nije dovoljno govoriti o problemima, već treba reagirati. Zato ću uvijek pozivati na dijalog i suradnju sa svima onima koji žele da Hrvatska sutra bude bolja nego što je danas“, dodao je Štromar.

Nakon 20 godina mjesto glavnog tajnika HNS-a napustio je Srećko Ferenčak, a Središnji odbor na sjednici je izabrao Zlatana Mošmondora za novog glavnog tajnika HNS-a. Mošmondor je potpredsjednik Skupštine Varaždinske županije, a do sad je obnašao i dužnost tajnika HNS-a Varaždinske županije

Komentari