Srbijanski predsjednik Vučić odgovorio predsjedniku Milanoviću

Robert Fajt / CROPIX

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić osvrnuo se na komentar hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića o premijerki Srbije Ani Brnabić.

Vučić smatra da je Milanovićev komentar jadan, prenosi N1. Rekao je da Milanović nema ozbiljnih argumenata kada nestane histerija.

“Vrijeđanje Brnabić na osobnoj osnovi više govori o onome tko to radi nego o njoj. Ratni zločini ne mogu ostati nekažnjeni. Političke igre, dreka i vika nisu nikome osobito bitni”, komentirao je Vučić.

Podsjetimo, Milanović je ponovio da Srbija ne bi trebala dizati optužnicu protiv hrvatskih ratnih pilota ako želi ući u Europsku uniju. Brnabić je izjavila da je Milanovićevu izjavu shvatila kao prijetnju. Novinari su pitali Milanovića o tome, a on ih je pitao je li Brnabić još uvijek premijerka.“Tko je premijerka Srbije? Brnabićka još? Naša bodulica s Krka. Dobrodošla je… Ne zivkaš državnog odvjetnika, ne nalaziš se s njime tajno… Itekako smo se mogli dogovoriti da podignemo optužnicu protiv Vučića. Dotle državna vlast seže, ali mi se time nismo bavili. Ne znam zašto je Brnabićka nervozna, ja sam se više plašio da netko u Hrvatskoj ne poludi”, rekao je jučer Milanović.

Komentari