SRAMOTNO PONAŠANJE! Bivši igrač Hajduka prenoćio u zatvoru. Pijan divljao pred djecom

Foto: Željko Puhovski/Cropix

Tijekom održavanja međunarodnog turnira Dalmatinko kup na kojem nastupaju mlade momčadi, bivši nogometaš Hajduka kojem nije otkriven identitet morao je biti priveden u Trogiru. Razlog za policijsku reakciju bio je u incidentnom ponašanju privedenog nekadašnjeg člana splitskih Bijelih, koji je bio pod utjecajem alkohola.

Detalje ovog incidenta objavila je Slobodna Dalmacija, pišjecomući da je privedeni čovjek nakon uhićenja bio sproveden u trogirsku policijsku postaju. Ondje je prenoćio nakon što mu je alkotest otkrio razinu od 1,6 promila alkohola u krvi, a sve je krenulo od incidenta kojim je zapanjio djecu i njihove roditelje.

Kako piše Slobodna, nekadašnji Hajdukov igrač divljao je tijekom utakmice splitskih Bijelih i Dinama, s uvredama na račun trenera gostujuće momčadi. Na tome nije stao, verbalno je napadao i roditelje, a nije štedio niti djecu. Nakon što su stvari izmaknule kontroli, pozvana je policija, a čovjek koji je izazvao incident bio je bez slobode na jednu noć.

Nudili mu i liječničku pomoć
Poslije privođenja i otkrivanja 1,6 promila alkohola u krvi, privedenom bivšem Hajdukovom članu bila je ponuđena liječnička pomoć zbog stanja u kojem ga je policija uhitila. U trogirskoj policijskoj postaji bio je zadržan preko noći, dok utjecaj alkohola ne popusti.



Slobodna dodaje da su protiv bivšeg Hajdukovog igrača koji je izazvao incident podnesene dvije prijave, s optužnim prijedlogom zbog toga što je na osobito drzak i nepristojan način remetio javni red i mir te s prijavom zbog toga što nije imao osobnu iskaznicu.

 

Komentari