Sramotna objava SDSS-ovog načelnika općine Borovo: ‘Oluja – zločin koji još traje’

Bruno Konjevic / CROPIX

Načelnik općine Borovo i član SDSS-a, stranke koja participira u Vladi RH kao koalicijski partner HDZ-a, objavio je na Facebooku sramotnu poruku kojom blati legitimnu vojno-redarstvenu operaciju Hrvatke vojske.

Načelnik općine Borovo Zoran Baćanović objavio je putem Facebooka fotografiju izbjegličke kolone sa dodanim ćiriličnim natpisom “OLUJA – ZOČIN KOJI JOŠ TRAJE”.

Zoran Baćanović član je Pupovčeve Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) koja je ujedno i koalicijski partner te osiguravatelj većine HDZ-a te participira u Vladi sa potpredsjednikom Borisom Miloševićem koji ove godine nije došao na obilježavanje u Knin.



Snimku zaslona Baćanovićeve objave na Facebooku je podjelio saborski zastupnik i predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović.

Iako je Baćanović objavu u međuvremenu izbrisao, snimka zaslona i dalje je vidljiva na Zekanovićevoj stranici.

“Stravična je spoznaja da danas u Hrvatskoj institucije šutke promatraju ekipu koja na ovaj način pljuca po temeljima hrvatske države”, napisao je Zekanović.

“Ako ova objava ostane na društvenim mrežama i ako MUP ne reagira na grubo rušenje ugleda Republike Hrvatske, nema nam pomoći!”, dodaje.

“Borba tih vojno poraženih jadnika ne prestaje s ovakvim pljucanjem nego se nastavlja kroz pokušaj zabrane hrvatskog povijesnog znakovlja i pozdrava pod kojim su ginuli naši mladići 90-ih. ” naglasio je Zekanović.

Komentari